🙌🏻 Συνεχίζοντας δυναμικά σας ετοιμάσαμε το 14ο Invited Talk Session, με έναν ιδιαίτερο καλεσμένο!
🗓️ Την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 18:00 μ.μ., η έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων και Κινδύνου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποδέχεται τον κ. Μιχάλη Διακάκη, Επίκουρο Καθηγητή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε μια διαδικτυακή διάλεξη με θέμα: «Διαχείριση Ακραίων Πλημμυρών και Διάδραση με το Ευρύ Κοινό».
💻 Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM:
• Meeting ID – 92410878631
• σκανάροντας το QR code που βρίσκεται πάνω στην αφίσα.
⚠️ Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης!
👩🏼‍💻 Την διάλεξη θα συντονίζει η Αμαλία Τριανταφυλλίδου, Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
__________________________________
ℹ️ Ο Δρ. Μιχάλης Διακάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής Ακραίων Φαινομένων και Φυσικών Καταστροφών στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
📚 Εργάζεται από το 2010 αρχικά ως επιστημονικός συνεργάτης/ερευνητής/σύμβουλος Ανώτατων Ιδρυμάτων (ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΓΠΑ κ.ά.), της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλους Ελληνικούς και Διεθνείς οργανισμούς (JRC, Expertise France, Πράσινο Ταμείο κ.α.) με ειδίκευση σε θέματα πλημμυρών, ακραίων φαινομένων, δασικών πυρκαγιών και άλλων φυσικών καταστροφών που σχετίζονται με το κλίμα, εστιάζοντας σε εφαρμογές ανάλυσης κινδύνου, την πολιτική προστασία, με μακρά εμπειρία σε εφαρμοσμένα ερευνητικά προγράμματα και σε πραγματικά περιστατικά καταστροφών στο
πεδίο.
🗞️ Ο Μ. Διακάκης έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 50 άρθρα σε διεθνή
περιοδικά, ενώ διδάσκει μαθήματα φυσικών καταστροφών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.